Årsmöte 18 april, 2023

Nautiska föreningens årsmöte 2023
Nautiska föreningen bjuder in till vårmöte och kallar samtidigt till årsmöte.
  • När: Tisdag den 18 april kl 18:00
  • Var: Broströmska Stiftelsen, Kungsladugårdsgtaan 18
  • Gästtalare: Överste Fredrik Herlitz, Chef Älvsborgs amfibieregemente, Amf 4.

Med ett förändrat omvärldsläge har en ny kurs lagts ut för det svenska försvaret, i synnerhet med sjöfarten i fokus, därför ska det bli mycket intressant att höra Överste Fredrik Herlitz tala om förstärkt försvarsförmåga på västkusten.

Vi samlas denna gång i extraordinära lokaler; Broströmska Stiftelsen är kulturminnesmärkt och inte öppen för allmänheten. Samlingssalen är arkitektoniskt unik i sitt utförande och är ett monument över redaren Axel Broström, som hade mycket stor betydelse för Göteborgs näringsliv. Vad kan passa bättre för ett årsmöte i Nautiska föreningen?

Dessutom kommer Britta Patriksson att dela ut Folke Patrikssons pris till kreativa krafter inom svensk sjöfart innan vi sätter oss till bords.

Länk till inbjudan i pdf.